Diensten

Wij helpen u graag op weg met onze diensten. Zo kunnen wij werken aan uw huisstijl, WordPress webshop (responsive), website (responsive), webdesign, grafisch design voor online of offline marketing en kunnen wij de hosting voor u regelen.

U kunt bij Esmy Media Design terecht voor o.a. :

Grafisch design en huisstijl ontwerp | Esmy Media Design | Diensten

Grafisch Design

Uw huisstijl is een communicatie in beeld. Het communiceert wat u als bedrijf aan uw klant wilt overbrengen. Het grafisch ontwerp van uw huisstijl is het eerste wat mensen zien en bestaat uit beelden, kleuren en/of vormen. Deze uitingen van uw bedrijf moeten een goede indruk geven. Van het logo en visitekaartje tot de offerte, ze dragen uw visie.

Webdesign, website realisatie, Esmy Media Design | Diensten

Webdesign

Het design van een website is het online visitekaartje van u als bedrijf. Met een goed webdesign komt uw website betrouwbaar en professioneel over bij uw doelgroep. Een goede media uiting straalt kracht uit door zijn simpelheid.

Esmy Media Design legt de focus op design, typografie, content en de boodschap die uw uiting moet overdragen.

SEO Teksten | Esmy Media Design | Diensten

SEO Teksten

Iedere tekst die u op uw website laat plaatsen of al heeft geplaatst kan worden geoptimaliseerd voor de zogeheten zoekmachines ( bijv. Google of Bing).

Dit houdt in dat de teksten behalve dat ze vloeiend zijn geschreven ook zoekmachine vriendelijk moeten worden gemaakt.

SEO | Search Engine Optimalisation | Esmy Media Deisgn | Diensten

SEO

Naast het design van een website is ook de opbouw erg belangrijk. U heeft een hele mooie website of webshop laten ontwikkelen maar uw klant lijkt u niet te kunnen vinden.

Wij kunnen ervoor zorgen dat uw website snel en SEO geoptimaliseerd is zodat hij door zoekmachines goed kan worden gevonden.

Webshop Esmy Media Design | Diensten

Webshop

Wilt u een webshop beginnen? Het is goed om over de opzet van uw webshop na te denken. Het is belangrijk dat deze overzichtelijk, snel en betrouwbaar is. Een trage of onoverzichtelijke webshop kan leiden tot minder conversies.

Esmy Media Design geeft u graag advies en helpt u met het opzetten van uw webshop.

Offline en online marketing Esmy Media Design | Diensten

Marketing

Wilt u meer bekendheid in of buiten uw regio? Door een goede en actieve online en offline marketing zorgen wij ervoor dat uw bedrijf bij de juiste doelgroepen in beeld komt. Om uw doelgroep te bereiken zult u deze moeten opzoeken, online en offline.

Esmy Media Design helpt u graag.

Zij waren u al voor