Professioneel logo laten maken

Bent u opzoek naar een nieuw bedrijfslogo of een re-design van uw oude logo? Dan kunnen wij u verder helpen.

Wat maakt een logo

Een goed logo is meer dan alleen een plaatje, het is uw merk. Het logo staat voor uw identiteit, het gezicht van uw onderneming. Het zorgt voor betrouwbaarheid en herkenning.

Een logo is bepalend voor het imago van uw bedrijf.

Of dat u nu een elegant woordmerk, een klassiek embleem of een strak icoon wilt. Wij zorgen voor een maatwerk logo die bij uw onderneming past.

Logo | Roeffen Transport - Handel - Verhuur | Dreumel | Webdesign door Esmy Media Design te Tiel | Gelderland

Kant-en-klare bestanden

We komen vrijblijvend bij u langs om kennis te maken met u en uw onderneming. Aan de hand van dit gesprek maken we diverse concepten, deze concepten zullen we met u bespreken en aanpassen tot we tot een logo komen waar u 100% achter staat.

Het definitieve logo leveren we aan in kant-en-klare bestanden. U heeft de volledige vrijheid om deze bestanden voor uw bedrijf te gebruiken en te laten printen. Het copyright is volledig van u.

Huisstijl ontwerp

Uw huisstijl ontwerp maken wij volledig op maat. Daarbij maken we gebruik van het nieuwe of al bestaande logo zodat de huisstijl volledig wordt doorgetrokken. We houden rekening met uw wensen en uw doelgroep.

Esmy Media Design is gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele bedrijfslogo’s, unieke visitekaartjes en volledige huisstijlen. Onder de huisstijl verstaan we briefpapier, visitekaartjes en enveloppen. Maar we kunnen ook ander drukwerk leveren zoals spandoeken, flyers, banners ect.