Marketing

Naast webdesign is Esmy Media Design ook het adres voor online en offline marketing.

Met alleen een frisse website bent u er als klant natuurlijk nog niet, u moet ook gezien worden door uw klanten!

Online marketing is van essentieel belang om meer klanten te werven wat er toe leidt dat uw bedrijf meer conversie gaat ervaren.

Beurs ontwerp voor Ijssalon Daisys's te Tiel | Grafisch design - Esmy Media Design

Online marketing

SEO

De eerste en makkelijkste stap van marketing is de SEO optimalisatie (Search Engine Optimization), Esmy Media Design neemt deze vorm van het vergroten van de naamsbekendheid van haar klanten altijd mee in het proces van het bouwen van websites.

Zoekmachine optimalisatie helpt de naam van uw bedrijf om beter gevonden te worden op zoekmachines zoals Google en Bing. Hierdoor wordt u dus sneller gezien bij relevante zoekopdrachten en komen er meer website bezoekers uw kant op.

SEA

Search Engine Advertising (SEA) is het betaald adverteren op zoekmachines zoals Google. Wij kunnen met betaalde banners of advertentie (Google Adwords of Google Shopping) meer website bezoekers en conversies generen.

Wanneer uw doelgroep zich meer bevindt op social media kunnen wij door middel van de juiste tools zoals Facebook advertenties of shopping ook via betaalde advertenties uw bedrijf zichtbaar maken voor potentiële klanten uit uw doelgroep.

Offline marketing

De online wereld is onwaarschijnlijk hard gegroeid en advertentie bedrijven zijn hierin niet achter gebleven. U hoeft uw browser maar te openen en u wordt al bekogeld met de ene advertentie na de andere.

Alhoewel de online marketing enorm hard groeit blijft mond-tot-mond reclame één van de belangrijkste promotiemiddelen voor uw bedrijf. Dit is vooral ook aan de orde in dorpen of kleine steden.

De kracht van herhaling

Hoe onderscheid u zich? Wij geloven in de kracht van herhaling, denkt u aan reclamefolders, billboards, bestickering of posters aan de weg. Er zijn slechts een paar advertenties die na een lange werkdag blijven hangen. En dat zijn echt niet de advertenties die voorbij komen op uw beeldscherm maar wel de posters die men ziet na (herhaling) een lange werkdag bij de bushalte.