Januari het donkere dal na de feestdagen

Voor veel mensen en daarmee dus ook zeker bedrijven is januari letterlijk en figuurlijk een donkere maand. De ‘populaire’ zogenaamd meest deprimerende dag van het jaar vindt niet voor niets plaats op maandag 21 januari.

Tevens is januari voor veel consumenten en waarschijnlijk ook voor uw doelgroep een maand om de broekriem zowel dieet technisch als financieel even flink aan te halen.

Hoe zorgt u er dan toch voor dat uw doelgroep zich gebonden blijft voelen aan uw merk?

Probeer deze donkere dagen lichter te maken. Met vrolijke en kleurrijke sociale media berichten en / of advertenties kunt u mensen sneller aan u binden dan in enig andere maanden van het jaar. Laat uw merknaam een lichtpuntje zijn!

Blue Monday

Haak juist in op termen als ‘Blue Monday’, de meest deprimerende maandag van het jaar kan ook een dag zijn waarop u juist de mensen weer wat vrolijkheid brengt. Vergeet daarbij ook niet dat 21 januari slechts 60 dagen verwijdert is van de start van de lente, mocht u dus handelen in seizoensgebonden producten met de lente en / of zomer als uitgangspunt dan is 21 januari de datum bij uitstek om een campagne te starten om uw product aan de man te brengen.

Uw doelen voor het nieuwe jaar

Januari mag dan voor velen een magere maand zijn, dit betekent juist dat er nu ruimte is om de plannen voor de rest van jaar uit te stippelen en alvast de nodige voorbereidingen te treffen.

Waar zitten bijvoorbeeld de hobbels in uw onderneming en wat gaat er juist erg goed? Door antwoord te vinden op deze vragen kunt u een maand, kwartaal en jaren plan schrijven. Stel concrete doelen om u zelf en uw personeel maximaal en gemotiveerd in te kunnen zetten. Maar vergeet niet, ook hier moet u zich niet blind op staren. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden.

Esmy Media Design gaat knallend het nieuwe jaar in en wenst u het beste voor 2019 toe! Heeft u hulp nodig met het stellen en visualiseren van uw doelen en / of het uitwerken van een marketingstrategie? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Open chat
1
Hoi!
Hoi, welkom bij Esmy Media Design! Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?