Uit onze omgeving horen wij vaak geluiden als “Ik heb geen website nodig voor mijn onderneming.” Gevolgd door de zin “Ik doe het al 30 jaar zo”. Helemaal goed natuurlijk, wij houden niet van harde marketing om onze producten aan de man te brengen.

Toch bevinden zich in onze portfolio opvallend veel (kleine) bedrijven welke hebben gekozen om een website door ons te laten ontwerpen. Veel van deze bedrijven hadden geen website nodig gezien de huidige werkdruk. Uit professioneel oogpunt (online visitekaartje) en toekomstgericht gedacht, ja de economie blijft niet altijd zo goed, hebben zij toch besloten om de stap te zetten en een website afgenomen.

Hoe kan het u helpen ook al doet u het “al 30 jaar zo”?

Een website kan voor uw onderneming, al heeft u een vaste klantenkring, deuren openen waar u nog niet eerder aan heeft gedacht. Als u een online aanwezigheid heeft doormiddel van een website, genereert dit immers een betrouwbaar aangezicht als het gaat om kennismaking met nieuwe collegae of nieuwe klanten. U kunt uw diensten en achtergronden van uw onderneming in een oogwenk tonen aan geïnteresseerden. Zeker wanneer het een onbekende potentiële klant betreft, is het anno 2019 uitermate doeltreffend als u kunt laten zien dat u een stabiele factor bent in uw branche.

Doe het de komende 30 jaar eens anders!

Denk er eens over na. Praat met bedrijven in uw kringen welke al wel een online aanwezigheid hebben en bekijk eens of het de komende jaren misschien ook bij uw onderneming zou passen. Schrijf de voor en nadelen op papier en neem contact met ons op, kennismakingsgesprekken zijn bij ons altijd gratis. U maakt kennis met ons en wij met u en uw branche.

Hierdoor kunnen wij u voorzien van gedegen advies en kunt u altijd nog besluiten om het nog eens 30 jaar zo te doen of een ander pad te bewandelen!

Open chat
1
Hoi!
Hoi, welkom bij Esmy Media Design! Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?