Webdesign Tiel | Danjel Middag Transport Waddenoijen, logo ontwerp, grafisch design, Esmy Media Design Betuwe, Webdesign Gelderland

De klant

Voor Danjel Middag Transport hebben wij een nieuwe huisstijl en website mogen ontwerpen. Mensen die Danjel en zijn bedrijf kennen weten dat hij veel waarde hecht aan een strakke uitstraling. Dit hebben we terug gebracht in de huisstijl, wij zijn trots op het resultaat!

Het resultaat

Het logo

Uiteraard hebben we onszelf laten leiden door de kleuren van het bedrijf oranje/wit. Het logo is in combinatie met de pijl naar beneden en opzij een duidelijke en logische weergave geworden van Danjel Middag Transport. Simpel, doeltreffend en natuurlijk toepasbaar op diverse onderdelen van het bedrijf!

De website

De website gaat gebruikt worden als het online visitekaartje van het bedrijf. Ja dat is bij iedere website natuurlijk het geval, in de transport geldt deze regel nog meer. Vaak hebben transporteurs telefonisch contact of via de email zonder elkaar fysiek te hebben gezien. Om meer betrouwbaarheid en professionaliteit uit te kunnen stralen naar juist die doelgroep is een website een handige tool.

Bekijk de website