Stichting veteranen 2 Can Rule | Website gebouwd door Esmy Media Design te Tiel

De klant

2 Can Rule is een stichting uit Tiel die zich inzet voor veteranen. Hun doelgroep is voornamelijk de jonge veteraan maar uiteraard is iedereen welkom.

Veteranen zijn alle (oud) militairen met de Nederlandse nationaliteit die het Koninkrijk dienden in oorlogsomstandigheden. Of daarmee overeenkomende situaties, zoals vredesmissies in internationaal verband.

Het resultaat

Met veel plezier hebben wij 2 Can Rule gesponsord door deze website te maken. Hij is stoer, strak en informatief. De veteranen stichting organiseert veel bijeenkomsten en wilt daarbij graag nieuwe leden aantrekken. Ze staan voor iedereen klaar en dat straalt de website ook uit. Men moet zich kunnen associëren met de overige leden en zich welkom voelen om contact op te nemen.

Achter de website zit een CMS zodat 2 Can Rule zelf hun teksten, foto’s en evenementen kunnen bijwerken. Hij is responsive (werkend voor mobiel en tablet) en SEO geoptimaliseerd.

Veteranenactie

We zijn aangesloten bij de Onbekende Helden en hebben een speciale korting voor veteranen die graag een eigen onderneming opzetten.

Bekijk de actie.

Bekijk de website