Wie dacht dat 2020 HET jaar zou worden is er inmiddels wel achter dat 2020 niet HET jaar is geworden. Er zijn weinig bedrijfsdoelen overeind gebleven en we zitten pas in de 4e maand van het jaar. Dit vergt aanpassingsvermogen en een hardvochtige les in omgaan met teleurstellingen, omdenken dus. Hoe gaan we straks verder? Wij weten het ook niet, we proberen onszelf in ieder geval wel in alle rust voor te bereiden op ieder mogelijk scenario.

Aanpassingen voor het onbekende

Zoals de regering al heeft aangegeven, wordt er nu van u als mens verwacht uzelf aan te passen aan de opgelegde maatregelen. Straks wordt dit ook van u als ondernemer verwacht. Worden de maatregelen over enkele weken versoepeld? U kunt er maar beter klaar voor zijn, baat het niet, dan schaadt het niet. Neem een voorbeeld aan de supermarkt welke uiteraard wel open is maar behoorlijk grote maatregelen heeft getroffen om op de juiste manier open te kunnen blijven. Denkt u dat u straks open kunt maar uw zaak anders moet indelen? Nu is de tijd om hiermee te starten. Bestel de nodige spullen om dit te realiseren zodat u, als het weer kan, er staat.

Zorg dat als het moment daar is, men weet dat u weer open for business bent.
(Hierbij kunnen goede posters, roll-up banners en flyers natuurlijk ook helpen, welke wij graag voor u ontwerpen. 😉 )

Omdenken

Ziet de wereld er volgende maand anders uit? Wie zal het zeggen, wij niet in ieder geval. Deze tijd vraagt aanpassingsvermogen van iedereen. De neuzen staan nu allemaal richting het onbekende en dat is spannend en vervelend. Vervelend omdat niemand een soortgelijke situatie eerder heeft meegemaakt. Spannend omdat juist niemand deze situatie ooit heeft meegemaakt. Bijkomend voordeel is dus dat niemand u kunt vertellen wat u het beste kunt doen als straks uw bedrijf weer op volle toeren draait. Uw eigen creativiteit en vermogen om anders te kijken naar de mogelijkheden zijn vandaag de dag de beste raadgever. De startlijn ligt er inmiddels en we staan er allemaal achter. Als het sein komt, is het aan u om te zorgen u deze zo snel en veilig mogelijk achter u laat.

Wij zijn er voor u

Weliswaar in een aangepaste vorm maar wij gaan “gewoon” door. Heeft u vragen over één van onze diensten? Wilt u brainstormen? Wij helpen u graag met uw online en offline marketing. Neem gerust contact met ons op.

Open chat
1
Hoi!
Hoi, welkom bij Esmy Media Design! Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?