Reviewbeleid Esmy Media Design

WAAROM ZIJN ER REVIEWS OVER ESMY MEDIA DESIGN?

De reviews op Esmy Media Design zijn bedoeld om met andere klanten te delen hoe u een dienst hebt ervaren. Wilt u een review schrijven? Super natuurlijk! Denk aan de onderstaande voorwaarden tijdens het schrijven en dan komt uw review snel online.

De volgende zaken staan we niet toe:

 •  U bent geen klant van Esmy Media Design en hebt de desbetreffende dienst niet bij ons afgenomen
 • Meningen of uitspraken die niets te maken hebben met hoe u de dienst hebt ervaren
 • Alleen maar opmerkingen over de prijs, verzending en dergelijke
 • Ongepaste taal (bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend: scheldwoorden, racistische uitlatingen, ziektes of verbasteringen)
 • Verwijzingen, wel of niet als URL, naar andere websites. Kortingen, kortingswebsites, acties, campagnes of prijsverschillen ten opzichte van andere website aanbieders
 • Commerciële inhoud en/of een commercieel doel. De reviews op deze website zullen nooit geplaatst worden door mensen die betaald worden voor het schrijven van reviews. Ook zal er nooit een review verschijnen van reviewers die in ruil voor een goede review het product mogen behouden.

Wanneer reviews worden verwijderd

Wij kunnen zover bericht een review afkeuren direct nadat ie is geschreven of naderhand verwijderen.

Dit kan onder andere in deze gevallen:

 • Als één of meerdere voorwaarden niet zijn nageleefd of als wij hier een redelijk vermoeden van hebben.
 • Als de review gaat over productinformatie die fout was op het moment van aankoop, maar ondertussen is aangepast. Om te voorkomen dat klanten in de war raken, kunnen we ervoor kiezen om de review te verwijderen.
 • Wanneer de automatische controle een afwijkend patroon vaststelt, en we dus reden hebben om aan te nemen dat de review nep is. U moet namelijk daadwerkelijk klant van Esmy Media Design zijn en daadwerkelijk een dienst hebben afgenomen om er een review over te kunnen schrijven.
 • Een negatieve ervaring is voor ons nooit een reden om uw review af te keuren of te verwijderen.

Hoe reviews worden verzameld en getoond

Klanten kunnen alleen een review schrijven over diensten die ze daadwerkelijk bij ons hebben afgenomen. Zo zijn we zeker dat reviews zijn geschreven door ervaringsdeskundigen.

U kunt op 2 manieren een review schrijven:

 1. U kunt ons via de mail een review toesturen
 2. U kunt een review toevoegen aan ons bedrijfsprofiel op Google

Reviews zijn nooit direct zichtbaar. Dat komt omdat de herkomst en inhoud eerst automatisch of handmatig worden gecontroleerd. Deze controle doen we zelf of laten we doen door een derde partij.