SEO teksten

Mensen maken steeds meer gebruik van het internet. Door een website te laten bouwen voor uw onderneming kunt u een hoop extra klanten krijgen. Het is belangrijk dat uw website er goed uitziet en onderscheidend is van de rest. Daarnaast zal uw website ook nog goed gevonden moeten worden. Het laten schrijven van SEO teksten werkt hieraan mee.

Iedere tekst die u op uw website laat plaatsen of al heeft geplaatst kan worden geoptimaliseerd voor de zogeheten zoekmachines ( bijv. Google of Bing). Dit houdt in dat de teksten behalve dat ze vloeiend zijn geschreven ook zoekmachine vriendelijk moeten worden gemaakt.

Door o.a. de relevante keywords op de juiste pagina’s te plaatsen, wordt uw pagina beter opgenomen in de zoekresultaten. Dit resulteert in meer bezoekers op uw website en dat is natuurlijk het uiteindelijke doel.

Teksten, de motor van uw website! | Esmy Media Design

SEO teksten laten schrijven

Wij zorgen voor webteksten van hoge kwaliteit. Omdat ze geoptimaliseerd en vloeiend zijn geschreven zullen ze een goede indruk bij uw klanten achterlaten. Samen kijken we naar de juiste schrijfstijl. Dit is belangrijk om op de juiste manier uw doelgroep aan te spreken en daarmee ook de uitstraling van uw bedrijf mee te nemen in de nog te schrijven teksten. Zo blijft u dichter bij uw klant.

Heeft u al teksten geschreven en wilt u deze laten nakijken of herschrijven? Wij helpen u graag, bekijk ons blog over dit onderwerp of neem gerust contact op. Wij bieden ondersteuning bij iedere stap van de weg.

Wat Esmy Media Design voor u kan betekenen

Naast webdesign, grafisch design, zoekmachine optimalisatie en marketing is Esmy Media Design ook toegespitst op het schrijven van SEO teksten. Wij realiseren voor u aantrekkelijke en informatieve teksten voor zowel uw doelgroep als de toevallige bezoeker. Daarnaast zorgen wij dat de teksten in uw website, zoekmachine vriendelijk worden opgeleverd waardoor u hoger in de zoekresultaten zult verschijnen.

Wat anderen vinden van Esmy Media Design

Webdesign Tiel | Maren Spanjer Coaching & Trainingen, website ontwerp, grafisch design, Esmy Media Design Betuwe, webdesign Gelderland

Heel tevreden over het design van Esmy Media Design

Maren Spanjer / Maren Spanjer Coaching & training
Restaurant Bij Blauw te Wageningen | Huisstijl en webdesign door Esmy Media Design te Tiel

Wij zijn sinds 1,5 jaar klant bij Esmy Media Design en zeer tevreden. Voor kleine dingetjes hebben we zo contact opgenomen en is het binnen enkele minuten geregeld. Service is bij Esmy bijzonder goed!

Helene Ganseman / Restaurant Bij Blauw
Hartenkeuze, website ontwerp Tiel, Webdesign Ede, grafisch design, Esmy Media Design Betuwe, Gelderland, Tiel

Enorm blij met jullie geleverde werk! Het is alles en meer wat ik wou uitstralen ?? dankjewel!

Marieke Dimmers / Hartenkeuze