Een rotsvaste huisstijl en logo is natuurlijk belangrijk voor de herkenbaarheid van uw bedrijf. Het straalt uit waar uw bedrijf voor staat en is zichtbaar in allerhande zaken die naast uw product of dienst, deel uit maken van uw bedrijf.

Van de digitale handtekening in uw email berichten tot gepersonaliseerd briefpapier en van bedrijfskleding tot autobestickering. Herkenbaarheid van uw merk, dat is waarom uw bedrijf een eigen identiteit heeft om trots op te zijn.

Een goede huisstijl is divers toepasbaar

Naast de “business as usual”, zijn er ook andere zaken waar u misschien uw huisstijl graag zou terug zien.

Denk bijvoorbeeld van sponsoring bij een lokale sportclub. Een bord langs de lijn bij de voetbal vereniging of het sponsoren van de kleding van de sportclub. Dan is het fijn dat uw merk naadloos bij de uitstraling van de club past zonder dat u uw herkenbaarheid verliest.

Wind doorlatend spandoek van onze klant De Hiedbrink

Een rotsvaste huisstijl en logo is natuurlijk belangrijk voor de herkenbaarheid van uw bedrijf. Het straalt uit waar uw bedrijf voor staat en is zichtbaar in allerhande zaken die naast uw product of dienst, deel uit maken van uw bedrijf.

Van de digitale handtekening in uw email berichten tot gepersonaliseerd briefpapier en van bedrijfskleding tot autobestickering.

Unieke uitstraling

Vroeger, toen volstond bijvoorbeeld een sponsoring op bijvoorbeeld voetbalshirts met een wit vierkant en daarop uw logo geplakt en klaar. Nu is er, ook vanwege moderne drukkers technieken, veel meer mogelijk!

Naast uw logo kunt u bijvoorbeeld ook uw bedrijfskleuren verwerken in bijvoorbeeld kleding naden. Of zoals het voorbeeld hieronder, waar één van onze klanten vaantjes heeft laten ontwerpen waarbij de bedrijfskleuren tot in de afwerking is geproduceerd.

Vaantjes TTN B.V. |

Vaantjes van onze klant TTN B.V. , ten behoeve van sponsoring voor de stichting 1000 assen

Subtiele branding, gebruik uw huisstijl.

Door flexibel uw huisstijl in te zetten in diverse toepassingen bereikt u een breder publiek. Ook wanneer u denkt dat uw logo bijvoorbeeld niet zal passen bij een sponsoring of zelfs samenwerking met derden, dan kunnen kleine aanpassingen ervoor zorgen dat het één mooi geheel wordt.

Heeft u een frisse blik nodig op het gebied van uw huisstijl? Of gaat u een sponsoring aan en wilt u uw logo op maat gemaakt voor de betreffende sponsoruitingen?

Neem vrijblijvend contact met ons op, we kijken en denken graag met u mee!

Open chat
1
Hoi!
Hoi, welkom bij Esmy Media Design! Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?