Korting voor veteranen

Op vertoon van uw veteranenpas, een nieuwe website met korting

Op vertoon van een geldige veteranenpas krijgt u 10% korting op onze diensten! Doordat ik zelf een partner heb die ooit is uitgezonden geweest met de Koninklijke Landmacht weet ik dat het werk als militair niet altijd even makkelijk is.

Mijn partner is veteraan

Wij weten wat er leeft onder de veteranen. Mijn partner is met de Koninklijke Landmacht tot tweemaal toe naar Afghanistan uitgezonden geweest. Hij en de overige collega veteranen hebben vaak onder moeilijke omstandigheden hun werk moeten verrichten. Men is vaak voor langere tijd weg geweest van huis, haard en gezin om elders in de wereld een stukje vrede te brengen die wij hier in Nederland als vanzelfsprekend beschouwen.

Wij bieden 10% korting op onze diensten

Om mijn dank hiervoor te betuigen, bied ik iedere veteranenpashouder 10% korting op al onze diensten. Of u nu een logo, grafisch ontwerp, een complete website of webshop wilt laten maken. Esmy Media Design staat voor u klaar als dank omdat u voor ons klaar stond!

Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Esmy Media Design veteranenkorting

Stichting Onbekende Helden

Onbekende Helden | Esmy Media Design

Stichting Onbekende Helden is een organisatie ontstaan vanuit het bedrijfsleven als praktische uiting van waardering voor onze veteranen die zich hebben ingezet voor de wereldwijde vrede, veiligheid en nationale vrijheid. Een veteraan is een (voormalig) militair die onder oorlogsomstandigheden heeft gediend en/of voor één of meerdere vredesoperaties naar het buitenland uitgezonden is geweest. Die militair kan bij ieder krijgsmachtdeel hebben gediend en zowel in detachementsverband of individueel uitgezonden zijn geweest. De veteranen verdienen deze waardering in de vorm van korting met veteranenpas of steun bij het vinden van een baan.

Bekijk de website van Stichting Onbekende Helden.