De websites die wij ontwerpen voor onze klanten worden altijd middels een CMS (content management system) opgebouwd.

Dit houdt in dat wij in staat zijn om snel en efficiënt een website klaar te zetten voor onze klanten.Het grote bijkomende voordeel is dat onze klanten zelf wijzigingen kunnen doorvoeren en niet voor iedere kleine wijziging ons hoeven te benaderen wat uiteraard kosten met zich meebrengt.

Wat wij bedoelen met onderhoud

Een WordPress website met CMS is géén op zichzelf staand systeem. Door middel van plug-ins en andere externe toevoegingen komt een website tot stand.

De voordelen hiervan zijn dat wij niet voor iedere online uitdaging het wiel opnieuw uit hoeven te vinden. Het nadeel van externe plug-ins en toevoegingen is dat ze gemonitord en regelmatig ge-update dienen te worden. Verouderde plug-ins en externe content zijn vaak gevoelig voor virussen en andere ongewenste activiteiten. Met ons onderhoudspakket houden wij de inhoud van de websites van onze klanten maandelijks in de gaten.

Wij houden geïnstalleerde plug-ins up to date en vervangen plug-ins welke niet langer ge-update worden door de fabrikant. Mocht het onverhoopt echt helemaal misgaan met een website van één van onze klanten omdat er bijvoorbeeld toch een virus in de site is gekropen. Dan is nog steeds niets aan de hand, naast het onderhoud maken wij ook maandelijks een back up van iedere website.

In het ergste geval zetten wij dus een oudere versie van de website terug die “slechts” 30 dagen ouder is dan de vervangen variant.

Zo bent u verzekerd van de juiste service tegen een eerlijke prijs

Uiteraard is niemand verplicht om bij een website ook een onderhoudsabonnement af te sluiten, wij raden wel al onze klanten aan dit te doen.

Mocht u er niet voor kiezen om het onderhoud aan ons uit te besteden dan verzoeken wij u met klem zelf de nodige maatregelen te nemen om uw website gezond te houden.

In dit geval staat Esmy Media Design ook niet garant voor de gevolgen van niet uitgevoerd onderhoud.

Open chat
1
Hoi!
Hoi, welkom bij Esmy Media Design! Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?